Apple Watch Series 7 GPS 41mm Starlight

395,51 
Najniža cijena za gotovinsko plaćanje, za internet bankarstvo i pouzećem.

Nema na zalihi

Poslovni subjekti: Račun se izdaje prema posebnom postupku oporezivanja marže sukladno članku 95. stavka 4. Zakona o porezu na dodanu vrijednost ( NN, br. 73/13 ). PDV je sadržan u cijeni, a obračunava se na ostvarenu maržu. Iznos u trošak – DA. Odbitak poreza – NE Jamstvo: 12 Mjeseci

Brza dostava na području RH

putem GLS dostavne službe

Povrat robe i reklamacija

unutar 14 dana

Dodaj u favorite

Sigurna kupovina

Obavite sigurnu kupovinu na našem web shopu.

Brza dostava

putem GLS dostavne službe

Opis

Series 7 je najveća i najsjajnija kreacija do sada.

Veliki ekran. Ogromna razlika. Izazov je bio napraviti veći zaslon koji minimalno povećava dimenzije sata. Da bi se to postiglo, zaslon je potpuno redizajniran, pri čemu su rubovi smanjeni za 40 %, čime smo dobili veću površinu zaslona nego na Series 6 i Series 3.
Zahvaljujući većem zaslonu, svi su gumbi u sustavu redizajnirani. Stoga ćeš aplikacije Kalkulator i Brojač koristiti lakše nego ikad prije.

NAJOTPORNIJI APPLE WATCH IKAD IZRAĐEN.

Temeljne promjene u dizajnu bile su potrebne za postizanje vizije većeg zaslona Always-On Retina. Iste su inovacije također pomogle u izradi prednjeg kristala koji je dosad bio najudaljeniji od pucanja.

BUDUĆNOST ZDRAV NA CIJELOM ZASLONU.

Izmjerite razinu kisika u krvi pomoću revolucionarnog senzora i aplikacije. Napravite EKG bilo kada i bilo gdje. Provjerite broj otkucaja srca. Uz ostale inovacije poput pažnje i praćenja sna kako biste bili zdravi od glave do pete. Serija 7 daje više uvida u zdravlje.

SVE ŠTO TREBATE KAMO GOD IDETE.

Samo stavite Apple Watch i poletite. Serija 7 zadržava sve stvari do kojih vam je stalo sprijeda i u sredini sa svojim većim ekranom. Uz dostupnu mobilnu mrežu, možete ostati povezani sa svojom obitelji, prijateljima, glazbom, obavijestima, fotografijama i drugim – čak i kada nemate telefon.

VAŠA OBITELJ – NA VAŠEM ZAPEŠĆU.

Uz Family Setup možete upotrijebiti svoj iPhone za uparivanje satova za svoju djecu ili starije odrasle osobe koje nemaju vlastiti iPhone. Tako svi mogu ostati u kontaktu putem telefona ili tekstualne poruke.

Moglo bi vas zanimati

Povezani proizvodi koji bi vas mogli zanimati.

Compare
Iznos plaćanja gotovinom: 395,51 €
Iznos plaćanja pouzećem: 395,51 €
Iznos plaćanja na račun: 395,51 €
Iznos plaćanja unutar 2-12 rata: 419,24 €
Iznos plaćanja unutar 13-24 rata: 435,06 €

Imate pitanja?

Pišite nam sva pitanja koja Vas zanimaju za navedeni proizvod.