Samsung Galaxy Buds 2 Pro Violet

167,99 
Najniža cijena za gotovinsko plaćanje, za internet bankarstvo i pouzećem.
Pravni subjekti:
 • Iznos u trošak – DA
 • Odbitak poreza – NE
Račun se izdaje prema posebnom postupku oporezivanja marže sukladno članku 95. stavka 4. Zakona o porezu na dodanu vrijednost (NN, br. 73/13).

Brza dostava na području RH

putem GLS dostavne službe

Povrat robe i reklamacija

unutar 14 dana

Dodaj u favorite

Sigurna kupovina

Obavite sigurnu kupovinu na našem web shopu.

Brza dostava

putem GLS dostavne službe

Opis

Primajte pozive dok ste u pokretu uz snažan ANC sustav koji neutralizira vanjsku buku. Jednim dodirom prsta Buds2 Pro neprimjetno prelazi na audio vezu s telefonom. U slučaju da negdje usput izgubite svoje Buds2 Pro, sada ih možete brzo i jednostavno pronaći uz SmartThings Find, bez obzira na to jesu li pohranjeni u kutiji ili ne.

 • ANC s 3 mikrofona visokog SNR-a eliminira više vanjske buke
 • 3 mikrofona s visokim SNR-om eliminiraju više vanjskog zvuka.
 • Ergonomski dizajn za cjelodnevnu udobnost.
 • 360 zvuk Vas okružuje kao da ste tamo

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

24-bitni Hi-Fi audio

Svaka nota zvuči kao prava stvar jer jasan zvuk počinje na izvoru s Vašim omiljenim Samsung Galaxy uređajem. Nadograđeni Samsung Seamless Codec kodira puni 24-bitni zvuk i dekodira se putem Galaxy Buds2 Pro slušalica, održavajući isti 24-bitni zvuk visoke kvalitete. galaxybuds2pro

Vaš seznam predvajanja postavi v ospredje

Značajka Aktivno poništavanje buke (ANC)bolja je nego ikad. Uz tri mikrofona visokog SNR-a (omjer signal-šum), Galaxy Buds2 Pro slušalice prate i eliminiraju više vanjskog zvuka — čak i tihe zvukove poput vjetra. Prebacivanje na razgovore uživo jednostavno je uz značajku Detektor glasa. Jednostavno počnite govoriti i Detektor glasa će isključiti ANC i aktivirati ambijentalni zvuk — omogućujući Vam da jasno čujete razgovor bez uklanjanja svojih Galaxy Buds2 Pro slušalica.

Čuj zvuk kao da ste tamo

S inteligentnom značajkom 360 Audio, zvuk se čini realističnijim. 360 Audio algoritmi sa značajkom Direct Multi-channel (5,1 ch / 7,1 ch / Dolby Atmos) i poboljšanom Dolby Head Tracking značajkom čine svaki pokret sinkroniziranim — stvarajući zadivljujuće iskustvo. 360 Audio čak može i locirati smjer zvuka kako pomičete glavu, omogućujući Vam prostorni doživljaj. galaxybuds2pro

Otvorite skočni prozor i dodirnite

Galaxy Buds2 Pro slušalice automatski će se pojaviti na Vašim Samsung Galaxy uređajima i biti spremne za povezivanje jednim dodirom. Ne može jednostavnije. *Zahtijeva Samsung Galaxy uređaje s Androidom 10 i novijim ili SmartThings aplikacijom verzijom verzijom 1.7.85. Automatsko uključivanje Samsung Galaxy Buds2 Pro slušalica inteligentno otkriva mobilne aktivnosti i neprimjetno prebacuje svoju vezu na Vaš Samsung Galaxy telefon, tablet i sat. Prebacivanje da biste se javili na telefon radi čak i kada ste spojeni na Samsung TV. Nakon što se Galaxy Buds2 Pro slušalice povežu sa Samsung TV-om putem Bluetootha, nema potrebe da vadite slušalice da biste odgovorili na poziv. Na dolazne pozive možete odgovoriti tako da jednostavno dodirnete Galaxy Buds2 Pro slušalice dvaput. *Automatsko prebacivanje s TV-om radi samo kada se rabi poziv

Pratite svoje Buds slušalice

Brinete se da biste mogli izgubiti svoje Galaxy Buds2 Pro slušalice? Nemojte se brinuti. Uz SmartThings Find aplikaciju možete pratiti svoje željene Galaxy Buds2 Pro slušalice pomoću značajke detekcije lokacije. To možete sa ili bez kutijice. Odmaknite se od svojih Galaxy Buds2 Pro slušalica i integrirani alarm će Vas obavijestiti — a Vaš telefon će Vam poslati obavijest kako ih ne biste negdje slučajno ostavili. galaxybuds2pro

Udobne za Vas

Uživajte u udobnom nošenju zahvaljujući ergonomski dizajniranim slušalicama. Poboljšana tehnologija protoka vjetra pomaže smanjiti pritisak u ušnom kanalu i smanjuje buku – za udobnost i jasnoću zvuka. I slušalice i kutijica dostupni su u nizu vrhunskih boja. Svaka je slušalica polirana do visokog sjaja, dok mat unutrašnjost daje mekoću na dodir.

Svira sve hitove

 • Baterija: Dobijte do pet sati kontinuirane reprodukcije s uključenim ANC-om i do 18 sati u kutijici.
 • Bluetooth 5.3: Bluetooth 5.3 je dostupan, a LE Audio će s vremenom biti podržan.
 • Razina otpornosti na vodu IPX7: Igraj dalje. Kiša ili sunce. Galaxy Buds2 Pro vodootporan je na znoj, vodu i prolijevanje.

galaxybuds2pro


 1. Potreban je Samsung Galaxy uređaj s One UI sučeljem verzije 4.0 ili novijom.
 2. Podrška za 24-bitni zvuk može se razlikovati ovisno o aplikaciji.
 3. Zahtijeva uključivanje funkcije Voice Detect u postavkama aplikacije Galaxy Wearable.
 4. Dostupno samo na Samsung Galaxy pametnim telefonima i tabletima s Android One UI sučeljem verzije 4.1 ili novijima. Podrška za 360 Audio i Head Tracking može varirati ovisno o aplikaciji i sadržaju.
 5. Značajka Direct Multi-channel podržana je na Android One UI sučelju verzije 4.1 ili novijem.
 6. Značajka Automatskog prebacivanja dostupna je samo na Samsung Galaxy pametnim telefonima i tabletima s OneUI 4.1 ili novijim i Galaxy Watch 4 serije ili novijim. Samsung Galaxy uređaji moraju biti prijavljeni na Samsung račun kako bi omogućili značajku automatskog prebacivanja. Značajka automatskog prebacivanja za Samsung TV dostupna je samo na Samsung TV-ima koji su lansirani u veljači 22. ili kasnije nakon ažuriranja firmvera od srpnja 2022. Automatsko prebacivanje s TV-om dostupno je samo za upućivanje i primanje telefonskih poziva.
 7. Kad se baterija isprazni, prati na temelju zadnje povezane lokacije.
 8. Aplikacija SmartThings Find dostupna je samo na Samsung Galaxy uređajima s Androidom 8 ili novijim
 9. SmartThings Find aplikacija nije podržana u Kini.
 10. Da biste primili obavijest, u aplikaciji SmartThings Find morate uključiti primanje obavijesti u postavkama.
 11. Smanjenje veličine od 15% u usporedbi s Galaxy Buds Pro na temelju volumena veličine. Veličina vrhova za uši može se prilagoditi za veću udobnost.
 12. Dostupnost boja ovisi o zemlji, regiji ili operatoru.
 13. Slušalice pružaju do 5 sati reprodukcije s uključenim ANC-om, dok kućište pruža do 18 sati trajanja baterije kada su kućište i slušalice napunjene do 100%. Na temelju internog testiranja. Vrijeme reprodukcije zvuka testirano uparivanjem pretprodukcijskih slušalica Galaxy Buds2 Pro s nedavno izdanim pametnim telefonom Galaxy sa zadanim postavkama uključujući uključen ANC. Stvarno trajanje baterije može varirati i ovisi o uvjetima korištenja, postavkama, broju punjenja, jačini Bluetooth signala i drugim čimbenicima.
 14. Vrijeme reprodukcije može se razlikovati ovisno o odabranim postavkama.
 15. Tipični kapacitet testiran je u laboratorijskim uvjetima treće strane. Tipični kapacitet procijenjen je prosječni kapacitet u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960-3. Nazivni kapacitet je 58 mAh za slušalice i 500 mAh za kutijicu za punjenje. Stvarno trajanje baterije može se razlikovati ovisno o mrežnom okružju, obrascima upotrebe i drugim čimbenicima.
 16. Neki uređaji, posebno oni koje Bluetooth SIG nije testirao ili odobrio, mogu biti nekompatibilni sa slušalicama. LE Audio bit će dostupan kasnije ove godine.
 17. IPX7 se temelji na laboratorijskim testnim uvjetima za uranjanje u slatku vodu do 1 metar do 30 minuta.
 18. Ne preporučuje se korištenje na plaži ili bazenu. Kutija za punjenje nije vodootporna. Ako su umetci za uši oštećeni, nije zajamčeno da su vodootporni. Ako su slušalice ili vaše ruke mokre, moraju se temeljito osušiti prije rukovanja ili stavljanja u kućište za punjenje. Ako ih stavite u kućište za punjenje bez sušenja, slušalice se mogu oštetiti.
 19. Dostupnost usluge Bixby može se razlikovati ovisno o zemlji; Bixby prepoznaje odabrane jezike i određene naglaske/dijalekte; Potrebna je prijava na Samsung račun i podatkovna mrežna veza (Wi-Fi ili podatkovna mreža).
 20. IPX2 temelji se na uvjetima laboratorijskog ispitivanja za vodu raspršenu pod kutom od 15° ili manje.

Moglo bi vas zanimati

Povezani proizvodi koji bi vas mogli zanimati.

184,
79
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
184,
79
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
185,
89
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
207,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
Compare
Iznos plaćanja gotovinom: 167,99 €
Iznos plaćanja pouzećem: 167,99 €
Iznos plaćanja na račun: 167,99 €
Iznos plaćanja unutar 2-12 rata: 178,07 €
Iznos plaćanja unutar 13-24 rata: 184,79 €

Imate pitanja?

Pišite nam sva pitanja koja Vas zanimaju za navedeni proizvod.