Segway Električni Skuter F40E

-12%
659,00 
Najniža cijena za gotovinsko plaćanje, za internet bankarstvo i pouzećem.

Nema na zalihi

Brza dostava na području RH

putem GLS dostavne službe

Povrat robe i reklamacija

unutar 14 dana

Dodaj u favorite

Sigurna kupovina

Obavite sigurnu kupovinu na našem web shopu.

Brza dostava

putem GLS dostavne službe

Opis

F40E vas vodi bilo gdje!

SEGWAY KickScooter F40E nije osmišljen samo kako bi vaše svakodnevno putovanje učinio ugodnijim: njegov fenomenalan i izdržljiv dizajn odvest će vas potpuno sigurno na posao, u školu, prijatelje ili samo kući.
Zahvaljujući svom dosegu do 40 km i najvećoj brzini do 25 km /h, možete istraživati ​​svoju okolinu s SEGWAY KickScooter F40E, koji se oslanja na sve vrhunske značajke koje smo za vas izmislili.

Specifikacije:
Maksimalna brzina do 25 km/h (15.5 mph)
Domet do 40 km (24,9 milja)
Ugrađeno prednje LED svjetlo od 2,1 W, svjetlo kočnice i stražnje svjetlo
10-inčne pneumatske gume bez unutarnjih cijevi, sa slojem gela
2 kočnice: prednja elektronička kočnica; stražnja disk kočnica
Maksimalan nagib uspona 20 %
Prednji, bočni i stražnji reflektori E-MARK
Jednostavno punjenje do 6,5 sati
Bez brige prijeđite udaljenosti do 40 km!

Bez brige prijeđite udaljenosti do 40 km!

Zahvaljujući nadograđenoj pametnoj bateriji (367 Wh) i njezinu trajanju do 6,5 sati nakon jednog punjenja, SEGWAY KickScooter F40E posebno je dizajniran za duže vožnje. Baterija ima autonomiju do otprilike 40 km, što vam omogućuje mirno kretanje!

 

 

Trenutne performanse do 25 km / hSnažan i tih motor od 350 W daje vam dinamičnu vožnju, savršeno prilagođenu svakodnevnom putu na posao ili u školu. S najvećom brzinom do 25 km / h i sposobnošću svladavanja nagiba do 20%, sve što trebate učiniti je popeti se na gazište i početi voziti. Možete uživati ​​u okolnom ambijentu bez ikakvog dodatnog akustičkog zagađenja zahvaljujući ekološki prihvatljivom elektromotoru ovog

Otporna konstrukcija i 10-inčne pneumatske gume za stabilnu vožnjuS jačom i otpornijom konstrukcijom od ugljičnog čelika, SEGWAY KickScooter F40E dizajniran je da bude izdržljiv i pruža stabilnije iskustvo u vožnji, bez brige o preprekama ili neravnim cestama.
Osim toga, pneumatske gume od 10 inča izrađene su kako bi osigurale udobnu vožnju koja klizi po cesti, a zahvaljujući dodatnom sloju gela nanesenom s unutarnje strane, smanjuje se rizik od bušenja gume.
Jednostavan sustav za rasklapanje-sklapanje
Jednostavan sustav za rasklapanje-sklapanjeRastavite i sastavite svoj romobil bez napora te ga nosite/skladištite kad god želite. Njegov dizajn, koji je jednostavan za korištenje i kompaktan, daje vam mnogo razloga zašto je ovaj model prikladan za upotrebu. Zahvaljujući pametnom sustavu preklapanja, može se sastaviti u samo 2 koraka i samo jednom rukom.
Svjetla i reflektori: više osvjetljenja i veća sigurnost!

Svjetla i reflektori: više osvjetljenja i veća sigurnost!

Prednje svjetlo velike svjetline od 2,5 W osvijetlit će cestu ispred vas i učiniti vas vidljivim drugima. Kad je prednje svjetlo isključeno, stapa se s crnom konstrukcijom skutera, stvarajući integriraniji vizualni efekt. Osim toga, stražnja kočna svjetla i certificirani reflektori E-MARK (sprijeda, sa strane i straga) pružaju ne samo bolju preglednost, već i veću sigurnost. Time je proizvod jasnije vidljiv u uvjetima slabog osvjetljenja, ali i moderan.

Potpuni LED zaslon s Bluetooth povezivanjem

Potpuni LED zaslon s Bluetooth povezivanjem

Opremljen LED ekranom u boji koji prenosi ono što se događa u stvarnom vremenu, romobil vam pruža sve potrebne informacije tijekom vožnje, poput brzine, razine napunjenosti baterije, načina vožnje i slično. Sve te podatke možete vidjeti i na svom pametnom telefonu, putem mobilne aplikacije Segway-Ninebot, zahvaljujući Bluetooth vezi

Inovativni sustav regenerativnog kočenja

Inovativni sustav regenerativnog kočenja

Inovativni sustav regenerativnog kočenja pretvara vaš SEGWAY KickScooter F40E u vozilo koje pokreće električna energija i reciklirana energija proizvedena tijekom vožnje. Energiju generiranu tijekom kočenja kotači mogu pretvoriti u snagu i pohraniti u integriranu litijevu bateriju. Uz pomoć 2 zasebne kočnice, prednje elektroničke kočnice i stražnje disk kočnice, skuter omogućuje sigurnije i brže kočenje!

Pametni sustav upravljanja baterijom (BMS)
Pametni sustav upravljanja baterijom (BMS)Ekološki sustav za oporabu energije osigurava da se ne troši ni najmanja količina energije, dok pametni sustav za upravljanje baterijom (BMS) pomno prati performanse baterije.
Slobodno promijenite način vožnje kako smatrate prikladnim!
Slobodno promijenite način vožnje kako smatrate prikladnim!Dvostrukim klikom na intuitivnoj LED upravljačkoj ploči možete trenutno promijeniti način rada u način rada Eco, Standard ili Sport, ovisno o raspoloženju i stilu vožnje. I na kraju, ali ne i najmanje važno, htjeli smo vam omogućiti da napravite pauzu kad god želite, pa smo dodali način hodanja, čija je najveća brzina do 5 km / h i omogućuje vam hodanje uz vaš romobil!

Moglo bi vas zanimati

Povezani proizvodi koji bi vas mogli zanimati.

Compare
Iznos plaćanja gotovinom: 659,00 €
Iznos plaćanja pouzećem: 659,00 €
Iznos plaćanja na račun: 659,00 €
Iznos plaćanja unutar 2-12 rata: 698,54 €
Iznos plaćanja unutar 13-24 rata: 724,90 €

Imate pitanja?

Pišite nam sva pitanja koja Vas zanimaju za navedeni proizvod.