Apple Watch Series 8 41mm Aluminium Starlight Sport Band Starlight

489,00 
Najniža cijena za gotovinsko plaćanje, za internet bankarstvo i pouzećem.
Poslovni subjekti
  • Iznos u trošak – DA
  • Odbitak poreza – NE
Račun se izdaje prema posebnom postupku oporezivanja marže sukladno članku 95. stavka 4. Zakona o porezu na dodanu vrijednost (N

Brza dostava na području RH

putem GLS dostavne službe

Povrat robe i reklamacija

unutar 14 dana

Dodaj u favorite

Sigurna kupovina

Obavite sigurnu kupovinu na našem web shopu.

Brza dostava

putem GLS dostavne službe

Opis

Always-On zaslon Retina. Vidiš sve. Možeš sve.

Uz sjajni Always‑On zaslon, lica sata s mnogo detalja izgledaju fantastično i lako su čitljiva čak i kad spustiš zapešće. Na veliki zaslon stanu svi tvoji omiljeni dodaci, a biranje dodirom, tipkanje i pomicanje još je lakše.

Iste inovacije s kojima je stvoren prelijepi Always‑On zaslon od ruba do ruba, čine ga i nevjerojatno izdržljivim. Debeli prednji kristal, robusna geometrija i ravna baza čine ga otpornim na udarce.

Što više informacija o svom zdravlju imaš, to bolje na njega možeš utjecati. Napredni zdravstveni senzori Apple Watcha Series 8 omogućuju ti potpuniji uvid za bolje razumijevanje tvog zdravlja.

Za još bolje praćenje menstrualnog ciklusa.

Apple Watch Series 8 ima inovativan novi senzor koji očitava tvoju temperaturu dok spavaš pa možeš provjeriti kako se ona s vremenom mijenjala. Praćenje ciklusa upotrebljava te podatke za retrospektivnu procjenu vjerojatnog datuma ovulacije, što može biti od pomoći pri planiranju obitelji. U kombinaciji s pulsom i zabilježenim podacima o ciklusu, dobivaš detaljan prikaz svog menstrualnog ciklusa.

Predviđanje menstruacije. Manje upitnika.

Podaci o temperaturi zapešća poboljšavaju predviđanje menstruacije. A sad možeš primati i obavijesti ako zabilježeni podaci o ciklusu pokažu moguća odstupanja, kao u slučaju nepravilnih ili produljenih menstruacija. Povijest ciklusa možeš podijeliti sa svojim liječnikom te voditi informiraniji razgovor.

Stroj za snove.

Nova aplikacija Spavanje ne samo da prati kako i koliko spavaš već i koliko vremena provodiš u raznim fazama sna: REM, osnovnom i dubokom snu, a možeš saznati i kad te je nešto probudilo.

Napravi EKG kad god poželiš.

 Zahvaljujući aplikaciji EKG, Apple Watch Series 8 može generirati EKG sličan jednokanalnom elektrokardiogramu.

Izmjeri razinu kisika u krvi. Inovacija od koje zastaje dah.

Apple Watch Series 8 ima izvanredan senzor i aplikaciju koji ti omogućuju očitavanje razine kisika u krvi te pregled pozadinskih očitanja u bilo koje doba dana ili noći.

Da ne zaboraviš uzeti lijek i vitamine.

Aplikacija Lijekovi omogućuje ti diskretno i praktično praćenje uzimanja lijekova, vitamina i dodataka prehrani. I možeš to lako zabilježiti putem Apple Watcha.

Inovacija za koju se nadamo da ti nikada neće zatrebati.

Predstavljamo Detektor sudara. Automatski poziv upomoć.

Apple Watch Series 8 po prvi puta može prepoznati tvoje sudjelovanje u teškom automobilskom sudaru. Kad se sudar otkrije, Detektor sudara može te automatski spojiti s hitnim službama, dati tvoju lokaciju dispečerima i obavijestiti tvoje osobe za kontakt u slučaju nužde. Detektor sudara koristi kombinaciju poboljšanog troosnog žiroskopa i novog akcelerometra velike gravitacije s najvećim dinamičkim rasponom među pametnim satovima. Detektor sudara služi se algoritmom koji sintetizira podatke o više od milijun sati stvarne vožnje i sudara koje koristi za detekciju nalaziš li se u takvoj situaciji, uz paralelno korištenje mikrofona i GPS-a.

Novi načini treniranja. Da postigneš još više.

Čučni, istegni se, iskorači — samo pomisli i Apple Watch ponudit će za to vježbu. A uz novu značajku Prikaz treninga moći ćeš u trenu dobiti uvid u naprednije mjerne podatke, kao što su zone pulsa i prilagođeni intervali, pa možeš nastaviti davati sve od sebe.

Zone pulsa.

Brzo saznaj kojim intenzitetom treniraš. Zone treninga automatski se izračunavaju i personaliziraju uz pomoć tvojih zdravstvenih podataka, a možeš ih izraditi i ručno.

Prilagodi svoj trening.

Prilagodi intervale vježbanja i odmora svom stilu treniranja. Primaj upozorenja o tempu, pulsu, kadenci i snazi. Ti njega prilagođavaš. On tebe oblikuje.

Svijet ti je pri ruci.

Telefoniraj, šalji poruke i upućuj pozive u nuždi.

Apple Pay.

Brzo plaćanje sa zapešća uz Apple Pay.

Moglo bi vas zanimati

Povezani proizvodi koji bi vas mogli zanimati.

Compare
Iznos plaćanja gotovinom: 489,00 €
Iznos plaćanja pouzećem: 489,00 €
Iznos plaćanja na račun: 489,00 €
Iznos plaćanja unutar 2-12 rata: 518,34 €
Iznos plaćanja unutar 13-24 rata: 537,90 €

Imate pitanja?

Pišite nam sva pitanja koja Vas zanimaju za navedeni proizvod.