Maskica s postoljem za Apple iPhone 11- crna

14,45 €
Cijena kartičnog plaćanja do 24 rate.
13,14 
Najniža cijena za gotovinsko plaćanje, za internet bankarstvo i pouzećem.

Nema na zalihi

Funkcionalni stalak Sklopivi stalak s magnetima znatno poboljšava udobnost korištenja kućišta jer omogućuje gledanje filmova ili igranje – bez ruku. Sve što trebate učiniti je otvoriti ga, poduprijeti i postaviti na tvrdu podlogu kako bi vaš telefon postao stabilan, ne bi vibrirao ili klizio. Poklopac protiv klizanja Telefon u torbici je vrlo osiguran u slučaju pada ili drugih mehaničkih oštećenja. Držanje na dlanu ugodno je i proizvod ne isklizne van. Zahvaljujući tome, udobnost korištenja uređaja na dnevnoj bazi znatno će se poboljšati. Sigurno nećete požaliti zbog svoje odluke, vaš telefon neće samo biti savršeno zaštićen nego će i zadržati moderan izgled.

Brza dostava na području RH

putem GLS dostavne službe

Povrat robe i reklamacija

unutar 14 dana

Dodaj u favorite

Sigurna kupovina

Obavite sigurnu kupovinu na našem web shopu.

Brza dostava

putem GLS dostavne službe

Opis

Wozinsky Kickstand Case fleksibilna silikonska maskica sa postoljem

Tražite li višenamjensku maskicu za svoj telefon? Nudimo Wozinsky proizvod poznat po visokoj kvaliteti izrade i elegantnom izgledu. Ovaj gadget možete koristiti na nekoliko načina:

  • da osigurate svoj telefon,
  • kao ukras,
  • za podršku vašem uređaju.

Multifunkcionalnost nije jedina prednost futrole koja je fleksibilna, savršeno pristaje uz uređaj, pruža savršenu zaštitu u slučaju padova ili udaraca, a i izgleda odlično.

Funkcionalni stalak

Sklopivi stalak s magnetima znatno poboljšava udobnost korištenja kućišta jer omogućuje gledanje filmova ili igranje – bez ruku. Sve što trebate učiniti je otvoriti ga, poduprijeti i postaviti na tvrdu podlogu kako bi vaš telefon postao stabilan, ne bi vibrirao ili klizio.

Poklopac protiv klizanja

Telefon u torbici je vrlo osiguran u slučaju pada ili drugih mehaničkih oštećenja. Držanje na dlanu ugodno je i proizvod ne isklizne van. Zahvaljujući tome, udobnost korištenja uređaja na dnevnoj bazi znatno će se poboljšati. Sigurno nećete požaliti zbog svoje odluke, vaš telefon neće samo biti savršeno zaštićen nego će i zadržati moderan izgled.

Moglo bi vas zanimati

Povezani proizvodi koji bi vas mogli zanimati.

Compare
Iznos plaćanja gotovinom: 13,14 €
Iznos plaćanja pouzećem: 13,14 €
Iznos plaćanja na račun: 13,14 €
Iznos plaćanja unutar 2-12 rata: 13,93 €
Iznos plaćanja unutar 13-24 rata: 14,45 €

Imate pitanja?

Pišite nam sva pitanja koja Vas zanimaju za navedeni proizvod.