MS Energy Spiralni lokot SL-10

29,99 
Najniža cijena za gotovinsko plaćanje, za internet bankarstvo i pouzećem.
MS Energy Spiralni lokot SL-10 Legura cinka, ekološka inženjerska ABS plastika, Dužina: 100 cm Debljina: 8 mm

Brza dostava na području RH

putem GLS dostavne službe

Povrat robe i reklamacija

unutar 14 dana

Dodaj u favorite

Sigurna kupovina

Obavite sigurnu kupovinu na našem web shopu.

Brza dostava

putem GLS dostavne službe

Opis

TEHNIČKI PODACI:
Materijal Legura cinka, ekološka inženjerska ABS plastika
Dužina 100 cm
Debljina 8 mm

 

 

Brand MS Energy hrvatskom se tržištu predstavio 2019. godine s misijom kreiranja domaćih proizvoda e-mobilnosti koji se odlikuju visokom kvalitetom i pouzdanošću. Asortiman MS Energy branda dijeli se na 3 kategorije: električne romobile, električne bicikle i električne motocikle. Uz električna vozila MS Energy nudi i širok asortiman dodatne opreme za sigurnu i odgovornu vožnju. Posvećen kreiranju funkcionalnih i kvalitetnih proizvoda, usmjerenih na zadovoljenje potrebe za modernim i održivim pristupom mobilnosti, MS Energy nudi svojim korisnicima izvrsnu kvalitetu, vrhunski dizajn, uštedu vremena i novca uz bezbrižan osjećaj potpune slobode kretanja.

  • Ekološki osviješten i trendi: Danas sve više razumijemo da je ekologija nužan preduvjet osvještenih pojedinaca i društva u cjelini. Ona nam nalaže da brinemo o svom okolišu i razmišljamo kakav grad ostavljamo naraštajima koji dolaze nakon nas. No, briga o ekologiji može biti itekako trendi kada vozimo novi MS Energy e-romobil za što se pobrinuo tim naših stručnjaka u razvoju proizvoda koji su kreirali e-romobile koji je u isto vrijeme i ekološki osvješten i trendi!
  • Pouzdanost i kvaliteta: Pouzdanost u kvaliteti proizvoda e-mobilnosti jedan je od temelja MS Energy branda. Strategija kreiranja proizvoda i cjelokupni proizvodni proces baziran je na korištenju provjerenih tehnoloških rješenja, a sama ideja kreiranja proizvoda vođena je željom da se korisniku ponudi potpuno, pouzdano, ekološki prihvatljivo i ekonomično rješenje gradske mobilnosti. Stroga kontrola kvalitete MS Energy proizvoda prisutna je tijekom cjelokupnog procesa proizvodnje. Gotovi proizvodi testiraju se po najnovijim metodama ispitivanja kvalitete na izdržljivost u ekstremnim uvjetima. Zahvaljujući najstrožoj kontroli kvalitete, od ulazne kontrole svih komponenata sve do kontrole kvalitete završnog proizvoda, MS Energy proizvodi zadovoljavaju sve europske certifikate.

 

MS Energy Spiralni lokot SL-10

Legura cinka, ekološka inženjerska ABS plastika, Dužina: 100 cm Debljina: 8 mm

Moglo bi vas zanimati

Povezani proizvodi koji bi vas mogli zanimati.

2079,
00
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
2937,
00
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
1372,
80
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
Compare
Iznos plaćanja gotovinom: 29,99 €
Iznos plaćanja pouzećem: 29,99 €
Iznos plaćanja na račun: 29,99 €
Iznos plaćanja unutar 2-12 rata: 31,79 €
Iznos plaćanja unutar 13-24 rata: 32,99 €

Imate pitanja?

Pišite nam sva pitanja koja Vas zanimaju za navedeni proizvod.