Samsung Galaxy Tab A9+ WIFI 11″, 4GB/64GB, Graphite

203,00 
Najniža cijena za gotovinsko plaćanje, za internet bankarstvo i pouzećem.

1 na zalihi

Pravni subjekti:
  • Iznos u trošak – DA
  • Odbitak poreza – NE
Račun se izdaje prema posebnom postupku oporezivanja marže sukladno članku 95. stavka 4. Zakona o porezu na dodanu vrijednost (NN, br. 73/13)

Brza dostava na području RH

putem GLS dostavne službe

Povrat robe i reklamacija

unutar 14 dana

Dodaj u favorite

Sigurna kupovina

Obavite sigurnu kupovinu na našem web shopu.

Brza dostava

putem GLS dostavne službe

Opis

Zaslon

Memorija

Multi Tasking
Galaxy Tab A9 | Tab A9+
Galaxy Tab A9 | Tab A9+
Klasičan i suvremen
Elegantni s dozom odmjerenosti, Galaxy Tab A9 i Tab A9+ imaju elegantan dizajn i glatko metalno kućište. Uživajte u prepoznatljivom Samsung dizajnu tableta u grafitnoj, srebrnoj i tamnoplavoj boji, pri čemu svaka nijansa ističe šarm bez napora.
Klasičan i suvremen
*Galaxy Tab A9 i Tab A9+ dostupni su u grafitnoj, srebrnoj i tamnoplavoj boji. Dostupnost boja može se razlikovati ovisno o zemlji ili operateru.**Debljina Galaxy Tab A9 uređaja je 8,0 mm. Galaxy Tab A9+ ima debljinu od 6,9 mm.
Ekspanzivni, svijetli vizualni prikazi s glatkim kretanjem
Doživite užitak zabave na velikom, svijetlom zaslonu. Visoka stopa osvježavanja zaslona Galaxy Tab A9+ uređaja omogućuje Vam da uronite u vizualne slike glatkim i fluidnim pokretima. Čak i kad ste vani na suncu, zakoračite u zadivljujući svijet svojih omiljenih sadržaja.
Ekspanzivni, svijetli vizualni prikazi s glatkim kretanjem
* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. ** Mjereno dijagonalno, veličina zaslona Galaxy Tab A9 uređaja je 8,7″ kao puni pravokutnik bez uzimanja u obzir zaobljenih rubova. Veličina zaslona Galaxy Tab A9+uređaja je 11,0″ kao puni pravokutni bez uzimanja u obzir zaobljenih rubova. Stvarno vidljivo područje manje je zbog zaobljenih rubova.***Brzina osvježavanja zaslona Galaxy Tab A9 iznosi do 60 Hz. Brzina osvježavanja zaslona Galaxy Tab A9+ uređaja iznosi do 90 Hz.
Pohranite više onoga što volite
Galaxy Tab A9 i Tab A9+ dolaze s do 8 GB RAM memorije, što omogućuje manje zastoja dok obavljate više zadataka. Osim toga, ugrađena pohrana od 128 GB sprema sve Vaše videozapise, fotografije i datoteke visoke rezolucije. Pohranu možete proširiti microSD karticom – do 1 TB. Pohranite više onoga što volite i manje brišite.
Pohranite više onoga što volite
*Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.**Opcije pohrane i dostupnost mogu se razlikovati ovisno o zemlji ili regiji.***Stvarna dostupnost pohrane može se razlikovati ovisno o unaprijed instaliranom softveru.****Dvije opcije memorije i pohrane dostupne su za Galaxy Tab A9 i Tab A9+: 4 GB memorije i 64 GB memorije, 8 GB memorije i 128 GB memorije.*****MicroSD kartica prodaje se zasebno. Svi modeli podržavaju microSD kartice s pohranom do 1 TB. Vanjsku je memoriju moguće upotrijebiti za pohranu medijskih sadržaja (fotografija, videozapisa i glazbenih datoteka), no ne i za pohranu aplikacija. Dostupnost se može razlikovati ovisno o zemlji i proizvođaču.
Podijelite zaslon na tri dijela. Umnožite svoju produktivnost
Odradite više zadataka odjedanput. Uz Galaxy Tab A9+ možete skicirati arhitektonske planove te odabrati zadivljujuće vizuale i videochat – do tri aplikacije sve na jednom zaslonu bez zatvaranja prozora.
*Na Galaxy Tab A9 uređaju mogu se istodobno prikazati do dvije aplikacije. Na Galaxy Tab A9+ uređaju mogu se istodobno prikazati do tri aplikacije.**Određene aplikacije možda neće podržavati višezadaćnost.***Slika je simulirana u ilustrativne svrhe. Stvarno korisničko sučelje može se razlikovati.
Podijelite zaslon na tri dijela. Umnožite svoju produktivnost
Okružite se bogatim zvukom
Duboko zaronite u bogatu zvučnu sliku sa zvučnicima koji pružaju sveobuhvatno zvučno iskustvo. Bilo da uživate u filmu ili glazbi, Galaxy Tab A9+ uređaj omogućuje Vam da se posve uključite u 3D zvuk sa zapanjujućom jasnoćom i dubinom.
Okružite se bogatim zvukom
*Slika je simulirana u ilustrativne svrhe.**Galaxy Tab A9 uključuje dvostruke zvučnike (1,0 W). Galaxy Tab A9+ uključuje četiri zvučnika (1,2 W).***I Galaxy Tab A9 i Galaxy Tab A9+ podržavaju Dolby Atmos.
Osigurajte svoj mir
Čuvajte svoje podatke na sigurnome. Pohranite važne podatke u sigurnu mapu i pratite cjelokupni sigurnosni status Vašeg uređaja na Nadzornoj ploči privatnosti. Iskoristite svoje Samsung Galaxy iskustvo na najbolji način, bez brige o sigurnosnim problemima.
Osigurajte svoj mir
*Slika je simulirana i služi kao ilustracija. Stvarno korisničko sučelje može se razlikovati.
  • Quick Share
    Dijeljenje fotografija, videozapisa i dokumenata brzo je i jednostavno uz Quick Share. Samo nekoliko dodira i odmah možete poslati datoteke sa svojeg Galaxy, Tab ili Book uređaja na druge Galaxy uređaje u blizini – čak i na više uređaja. Želite li poslati datoteku na uređaj koji nije Galaxy? Lako je poput slanja veze.
    this_carousel_feature_title_1

Moglo bi vas zanimati

Povezani proizvodi koji bi vas mogli zanimati.

152,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
621,
50
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
1098,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
658,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
493,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
493,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
Compare
Iznos plaćanja gotovinom: 203,00 €
Iznos plaćanja pouzećem: 203,00 €
Iznos plaćanja na račun: 203,00 €
Iznos plaćanja unutar 2-12 rata: 215,18 €
Iznos plaćanja unutar 13-24 rata: 223,30 €

Imate pitanja?

Pišite nam sva pitanja koja Vas zanimaju za navedeni proizvod.