DJI Mavic 3 Classic (DJI RC)

-8%
1.845,00 
Najniža cijena za gotovinsko plaćanje, za internet bankarstvo i pouzećem.
Sa snažnim performansama leta i kamerom Hasselblad, Mavic 3 Classic nudi bitne značajke vrhunskih dronova s kamerom. Ponesite ih sa sobom u svaku avanturu kako biste snimili nezaboravne snimke. Hasselblad kamera, za inspirativna djela Legendarni švedski brend Hasselblad dizajnirao je L2D-20C kameru iz zraka posebno za seriju Mavic 3, ugradivši profesionalni 4/3 CMOS senzor u nevjerojatno kompaktno kućište. Rigorozni Hasselblad standardi primjenjuju se i na hardverske i na softverske algoritme, podižući kvalitetu slike na potpuno novu razinu.

Brza dostava na području RH

putem GLS dostavne službe

Povrat robe i reklamacija

unutar 14 dana

Dodaj u favorite

Dodatna oprema

Opremite svoj uređaj najmodernijim dodacima

Sigurna kupovina

Obavite sigurnu kupovinu na našem web shopu.

Brza dostava

putem GLS dostavne službe

Opis

DJI Mavic 3 Classic (DJI RC) 

Sa snažnim performansama leta i kamerom Hasselblad, Mavic 3 Classic nudi bitne značajke vrhunskih dronova s kamerom. Ponesite ih sa sobom u svaku avanturu kako biste snimili nezaboravne snimke.

Hasselblad kamera, za inspirativna djela
Legendarni švedski brend Hasselblad dizajnirao je L2D-20C kameru iz zraka posebno za seriju Mavic 3, ugradivši profesionalni 4/3 CMOS senzor u nevjerojatno kompaktno kućište. Rigorozni Hasselblad standardi primjenjuju se i na hardverske i na softverske algoritme, podižući kvalitetu slike na potpuno novu razinu.

Hasselblad Natural Color Solution (HNCS)

Kako bi se osiguralo da Mavic 3 Classic snima prirodne boje na isti način kao i druge Hasselblad kamere, objektiv L2D-20c primjenjuje iste rigorozne standarde i ima svaki piksel senzora kalibriran s ugrađenim HNCS-om. Desetljeća Hasselblad stručnosti daju žive, prirodne boje jednostavnim pritiskom okidača, omogućujući vam snimanje zadivljujućih krajolika ili sjaja zalaska sunca bez potrebe za kompliciranom naknadnom obradom ili podešavanjem boja.

Profesionalna snimanja

5,1K/50 sličica u sekundi
Snimite oštrije detalje. Supersampling tehnologija omogućuje snimanje 4K/60fps videa.

4K/120 sličica u sekundi
I visoka razlučivost i veliki broj sličica u sekundi bez napora donose usporeni HD video. [1]

10-bitni D-Log
Pruža prirodne gradacije tonova s više detalja u svijetlim i sjenama sačuvanim za veću fleksibilnost u naknadnoj obradi.

HLG
Nudi viši dinamički raspon prikladan za širok raspon scena i daje snimke za koje nije potrebna korekcija boja u naknadnoj obradi.

Noćni način
Ovaj video način rada optimizira snimanja u scenarijima slabog osvjetljenja kao što su zalasci i izlasci sunca i smanjuje šum slike za oštrije snimke.

Više vremena leta
Mavic 3 Classic kompatibilan je s baterijama serije Mavic 3 i omogućuje vrijeme lebdenja od 40 minuta i vrijeme leta od 46 minuta. [2] Tako možete provesti više vremena snimajući i manje brinuti o razini baterije.

Pojednostavljeni let
Višesmjerno izbjegavanje prepreka
Dok leti, Mavic 3 Classic kontinuirano otkriva objekte u svim smjerovima i leti[3] oko njih glatko i brzo. Čak i početnici mogu letjeti s pouzdanjem i samopouzdanjem, te stvarati savršene snimke čak iu kompliciranim scenarijima.

Ekstremna preciznost
Visokoprecizno pozicioniranje u decimetarskom rasponu čini Mavic 3 Classic izuzetno stabilnim pri lebdenju. Ovo ne samo da osigurava jasne duge ekspozicije, već također pomaže u snimanju stabilnih videozapisa s ubrzanim protokom vremena.

tempomat
Letite Mavicom 3 Classic u stalnom smjeru bez potrebe da stalno pritiskate palice. Ovo ne samo da olakšava letove na velikim udaljenostima, već također pomaže u smanjenju podrhtavanja tijekom ručnih kontrola za stabilnije kretanje kamere.

Poboljšan povrat
Naglasak na kraju: poboljšan povrat. Poboljšani povratak omogućuje Mavicu 3 Classic da automatski odredi optimalnu rutu natrag do početne točke i izvrši je na vrijeme. Mavic 3 Classic može letjeti do određene pozicije i zatim pronaći sigurnu i učinkovitu rutu natrag do početne točke, kombinirajući prednosti poboljšanog povratka i tradicionalnog povratka, omogućujući vam da odaberete najbolju opciju u skladu s vašim okruženjem.

Snažan video prijenos
O3+ prijenos i više
Uz domet prijenosa do 15 km [4], možete bezbrižno letjeti dalje i sigurnije. Emitiranje O3+ može emitirati 1080p/60fps live feed. [5] To znači da se prikaz kamere prikazuje sa specifikacijama bliskim onome što kamera zapravo snima. Ovo također čini Mavic 3 Classic osjetljivijim na vaše kontrole.

Opsežna dodatna oprema:
DJI Mavic 3 Classic ND filter set
Sadrži ND8/16/32/64 filtere.
DJI Mavic 3 klasični širokokutni objektiv [6]
Kompatibilan s kamerom Mavic 3 Classic Hasselblad za pružanje ultra širokokutnog prikaza od 108° i snimanje više u svakom kadru.
DJI punjač 65W
Dolazi s 65W USB-C kabelom za punjenje baterije Mavic 3 Classic. S dodatnim USB-A priključkom i USB-C podatkovnim kabelom uključenim u opseg isporuke, daljinski upravljač se također može puniti u isto vrijeme.
DJI Mavic 3 stanica za punjenje baterija
Kada se spoji na zidni punjač od 65 W ili auto punjač, stanica za punjenje baterija DJI Mavic 3 može se proširiti za punjenje tri baterije. Stanica za punjenje baterija povećava učinkovitost uzastopnim punjenjem baterija u skladu s njihovom preostalom snagom baterije, pri čemu se prvo pune baterije koje su više napunjene.
DJI RC Pro daljinski upravljač
Sa zaslonom od 1000 nita, procesorom visokih performansi i 15 km video prijenosa, DJI RC Pro daljinski upravljač je opcija bez premca za profesionalne kreacije.
DJI RC daljinski upravljač
DJI RC daljinski upravljač nudi izvanredno iskustvo upravljanja. S laganim tijelom, HD zaslonom i ultra-dugim trajanjem baterije, podržava DJI O3+ tehnologiju video prijenosa.

Savjeti:
* Testirano s proizvodnim modelom DJI Mavic 3 Classic u zatvorenom okruženju pod povoljnim uvjetima i neometanim bežičnim signalom. Stvarni rezultati mogu se razlikovati ovisno o okruženju, upotrebi i verziji firmvera.
** Svi prikazani videozapisi i slike snimljeni su u skladu s primjenjivim zakonima i propisima. Uvijek se pridržavajte važećih zakona i propisa kada letite.

1. ActiveTrack nije dostupan s video rezolucijama većim od 4K ili brojem sličica u sekundi većim od 60 fps.
2. Mjereno s Mavicom 3 Classic koji leti konstantnom brzinom od 32,4 km/h u okruženju bez vjetra na NHN dok baterija nije dosegla 0%. Podaci su samo za referencu. Obratite pozornost na poruku upozorenja za povratak u aplikaciji DJI Fly tijekom leta.
3. Zrakoplov se NE smije koristiti u nepovoljnim vremenskim uvjetima, npr. B. jak vjetar preko 12,8 m/s, snijeg, kiša, magla, tuča ili grmljavinska nevremena. Zrakoplov NE smije letjeti više od 6000 m nadmorske visine. NEMOJTE upravljati zrakoplovom u okruženjima s temperaturama ispod -10°C ili iznad 40°C. NEMOJTE uzlijetati s pokretnih objekata kao što su automobili ili brodovi. NEMOJTE upravljati zrakoplovom u blizini reflektirajućih površina kao što su B. vodena ili snježna muha. Senzori vida inače bi mogli biti ograničeni. Letite zrakoplovom u područjima s dobrim svjetlom i vidljivošću samo ako je GNSS signal slab. Loši uvjeti osvjetljenja mogu uzrokovati neispravan rad senzora za vid. NEMOJTE letjeti u područjima s magnetskim ili radio smetnjama. Uobičajeni izvori magnetskih ili radijskih smetnji su Wi-Fi pristupne točke, usmjerivači, Bluetooth uređaji, visokonaponski vodovi, trafostanice, radarske stanice, mobilne bazne stanice i prijenosni tornjevi. Prilikom polijetanja u pustinji ili na plaži pazite da pijesak ne dospije u zrakoplov. Letite zrakoplovom na otvorenim područjima. Zgrade, planine i drveće mogu blokirati GNSS signal i ometati unutarnji kompas.
4. Mjereno u neometanom okruženju bez prepreka i s maksimalnim dometom leta od 15 km uz FCC usklađenost. Gornji podaci pokazuju najdalji domet komunikacije za jednosmjerni let bez povratka za svaki standard. Obratite pozornost na poruku upozorenja za povratak u aplikaciji DJI Fly tijekom leta.
5. Testirano u otvorenom, vanjskom okruženju bez smetnji. Stvarna razlučivost može varirati ovisno o kvaliteti signala prijenosa.
6. Dostupno zasebno.

Ovaj tekst je strojno preveden.

Posebne značajke

 • 4/3 CMOS kamera Hasselblad
 • 5.1K HD video [1]
 • 46 minuta leta [2]
 • Izbjegavanje prepreka u svim smjerovima [3]
 • 15 km HD video prijenos [4]
 • Poboljšan povrat
 • S DJI RC daljinskim upravljačem sa zaslonom

Značajke

 • Efektivni pikseli od 20 MP
 • 12-bitna RAW dubina boje
 • 12,8 koraka izvornog dinamičkog raspona
 • f/2,8 do f/11 Podesivi otvor blende
 • Žarišna duljina ekvivalentna 24 mm
 • Tehnologija VDAF Vision Detection Auto Focus
 • ActiveTrack 5.0: Pratite subjekt iz različitih kutova za kreativnije snimke. [1]
 • MasterShots: Snimajte i automatski uređujte za filmske videozapise.
 • QuickShots: Izvodi automatizirane profesionalne pokrete kamere koristeći Dronie, Rocket, Circles i Helix.
 • Hyperlapse: Zadivljujuće snimke koje bilježe i ubrzavaju protok vremena.
 • Panorama: Panorama vam također omogućuje snimanje većih, detaljnijih snimaka vaše okoline.
 • Brzi brzi prijenos: fotografije i videozapisi mogu se brzo prenijeti na pametni telefon za uređivanje ili dijeljenje.

U pakiranju

 • 1 DJI Mavic 3 Classic dron
 • 1 DJI RC daljinski upravljač sa zaslonom
 • 2 DJI RC Pro zamjenske kontrolne palice
 • 1 DJI Mavic 3 Intelligent Flight baterija
 • 4 DJI Mavic 3 tiha propelera (par)
 • 1 prijenosni punjač DJI 65W
 • 1 DJI Mavic 3 Classic zaštitna torbica
 • 1 USB-C kabel
 • Uputstva.

Moglo bi vas zanimati

Povezani proizvodi koji bi vas mogli zanimati.

723,
80
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
863,
50
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
1065,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
1204,
50
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
1218,
80
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
492,
80
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
5388,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
547,
80
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
1450,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
1670,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
Compare
Iznos plaćanja gotovinom: 1.845,00 €
Iznos plaćanja pouzećem: 1.845,00 €
Iznos plaćanja na račun: 1.845,00 €
Iznos plaćanja unutar 2-12 rata: 1.955,70 €
Iznos plaćanja unutar 13-24 rata: 2.029,50 €

Imate pitanja?

Pišite nam sva pitanja koja Vas zanimaju za navedeni proizvod.