DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) (GL)

-13%
839,00 
Najniža cijena za gotovinsko plaćanje, za internet bankarstvo i pouzećem.
DJI Mini 3 je kompaktan, ultra lagan dron s kamerom, spreman za avanturu. Odlikuje ga produljeno trajanje baterije, zadivljujući 4K HDR video za snimanje realističnih boja i detalja te zabavne značajke poput True Vertical Shooting za fantastične snimke za društvene mreže. Bilo da hodate…

Brza dostava na području RH

putem GLS dostavne službe

Povrat robe i reklamacija

unutar 14 dana

Dodaj u favorite

Dodatna oprema

Opremite svoj uređaj najmodernijim dodacima

Sigurna kupovina

Obavite sigurnu kupovinu na našem web shopu.

Brza dostava

putem GLS dostavne službe

Opis

DJI Mini 3 je kompaktan, ultra lagan dron s kamerom, spreman za avanturu. Odlikuje ga produljeno trajanje baterije, zadivljujući 4K HDR video za snimanje realističnih boja i detalja te zabavne značajke poput True Vertical Shooting za fantastične snimke za društvene mreže. Bilo da hodate plažom, vikendom putujete s ruksakom ili jednomjesečno putovanje cestom, bit ćete spremni zabilježiti svaki trenutak.
Sa sklopivim dizajnom i težinom ispod 249 g,* DJI Mini 3 olakšava nošenje u torbu ili džep za vašu sljedeću avanturu.
Ostavite tjeskobu zbog niske baterije i lebdite u visine s povjerenjem i mirom. DJI Mini 3 dolazi sa standardnom baterijom Intelligent Flight za maksimalno vrijeme leta do 38 minuta. Produžite svoje letove do 51 minute uz Intelligent Flight Battery Plus.*
Snimajte u blistavom 4K HDR-u sa stvarnim bojama i danju i noću. Kamera Mini 3 opremljena je 1/1,3-inčnim CMOS senzorom s dvostrukim izvornim ISO-om i HDR tehnologijom na razini čipa.
Tijekom dana, uhvatite svijetle detalje i detalje u sjeni za nijansiranije vizualne rezultate s većom dubinom.
Nastavite snimati jasno i živo, čak i kada se dan pretvara u noć.
Otvor blende f/1.7 fotoaparata i veći 4-u-1 pikseli od 2,4 µm bilježe jasne detalje i daju iznimne slike čak i pri slabom osvjetljenju. A uz 4x zumiranje, možete dalje istraživati i izviđati lokacije prije snimanja.
Bilo da se radi o visokom bujnom drvetu ili visokoj zgradi, estetski komponirajte svoju snimku i držite sve u kadru. Inovativni dizajn gimbala omogućuje kameri širokokutno naginjanje. S brzim prebacivanjem na pravo okomito snimanje, ležerna snimka postaje upečatljivo umjetničko djelo spremno za društvene medije.
Snimite napredne snimke u sekundi samo jednim dodirom uz QuickShots kao što su Dronie, Circle, Helix, Rocket i Boomerang.
Rezultate možete poslati na svoj mobilni uređaj za spremanje ili dijeljenje jednako brzo uz QuickTransfer.
Vjetrovite obale ili planinske doline? Nije problem. DJI Mini 3 leti glatko i postojano pri vjetrovima do 10,7 m/s. A uz DJI O2 digitalni video prijenos, uživajte u maksimalnom dometu od 10 km** i snažnim mogućnostima protiv smetnji.
Ima još toliko toga za vidjeti gore; pobrini se da dobiješ sve. Panorama podržava 180°, širokokutne i sferne panoramske fotografije, pakirajući nevjerojatnu količinu sadržaja u svaki kadar.
Letenje je lakše nego što mislite, a DJI Mini 3 podržava hrpu inteligentnih funkcija koje vam pomažu da odmah počnete.
• Funkcija automatskog polijetanja pomaže vam da započnete svoje putovanje letom.
• Funkcija povratka kući (RTH) uključuje Smart RTH, RTH pri niskoj bateriji i Failsafe RTH. Ovo upućuje letjelicu da se automatski vrati na početnu točku u situacijama kao što je pad signala ili prazna baterija.
• Zrakoplov kombinira GNSS sa sustavom gledanja prema dolje i infracrvenim senzorskim sustavom kako bi lebdio stabilno i precizno, tako da možete letjeti pouzdano.

*Standardna težina drona od 248 g (uključujući Inteligentnu bateriju leta, propelere i microSD karticu). Stvarna težina proizvoda može varirati zbog razlika u materijalima serije i vanjskih čimbenika. Registracija nije potrebna u nekim zemljama i regijama. Prije uporabe provjerite lokalne zakone i propise. Ove specifikacije utvrđene su testovima provedenim s najnovijim firmverom. Ažuriranja firmvera mogu poboljšati performanse, stoga se preporučuje ažuriranje na najnoviji firmver. S Intelligent Flight Battery Plus* letjelica će težiti više od 249 g (oko 290 g). Prije leta provjerite i strogo se pridržavajte lokalnih zakona i propisa.
Prodaje se zasebno i samo u odabranim zemljama i regijama.
**Sukladno FCC-u, testirano u otvorenom okruženju bez smetnji.

Moglo bi vas zanimati

Povezani proizvodi koji bi vas mogli zanimati.

723,
80
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
865,
70
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
1074,
70
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
1204,
50
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
1218,
80
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
492,
80
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
5388,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
547,
80
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
1450,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
1670,
90
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
Compare
Iznos plaćanja gotovinom: 839,00 €
Iznos plaćanja pouzećem: 839,00 €
Iznos plaćanja na račun: 839,00 €
Iznos plaćanja unutar 2-12 rata: 889,34 €
Iznos plaćanja unutar 13-24 rata: 922,90 €

Imate pitanja?

Pišite nam sva pitanja koja Vas zanimaju za navedeni proizvod.