Upoznajte nove MS Energy električne romobile: MS ENERGY eRomobil x10 i MS ENERGY eRomobil e21

MS Energy, domaći brand e-mobilnosti, svojim kvalitetnim proizvodima postavlja standarde u urbanom kretanju od 2019. godine. Fokusiran na održivost, pouzdanost i performanse, MS Energy nudi širok asortiman električnih vozila, uključujući romobile, bicikle i motocikle, te dodatnu opremu za sigurnu i udobnu vožnju. MS Energy nudi e-romobile koji spajaju performanse, udobnost i ekološku osviještenost, čineći ih idealnim izborom za modernog gradskog vozača. Predstavljamo vam 2 najnovija modela e-romobila

Upoznajte se s dva najnovija diva urbanih prometnica – MS Energy e-romobili koji su stvoreni za vozače koji žude za ekstremnom vožnjom i adrenalinskim iskustvom. Ovi moćni strojevi kombiniraju vrhunsku snagu, izdržljivost i stil kako bi vam omogućili osvajanje svakog terena s lakoćom i stilom.

MS ENERGY eRomobil X10: Ekstremne Performanse za Adrenalinske Vozače

MS Energy eRomobil X10 iz Extreme serije nudi vrhunske performanse i terensku vožnju koja će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje adrenalina. Može pohvaliti dometom od 55 do 75 km s jednim punjenjem zahvaljujući bateriji od 52V/18Ah, čineći ga idealnim izborom za one koji traže duže avanture ili komercijalnu upotrebu. Ima regenerativno punjenje, pomoću kojeg pri svakom usporavanju, regenerativni sustav dopunjava bateriju i omogućava još veći broj prijeđenih kilometara s vašim romobilom, uz samo jedno punjenje baterije..Sklopiv čvrsti aluminijski okvir osigurava izvanrednu izdržljivost i stabilnost. S dva snažna motora od po 1000 W i maksimalnom brzinom od 65 km/h, X10 se lako nosi s izazovnim terenima i uzbrdicama, pružajući vozaču nevjerojatno glatku i brzu vožnju. Robusne 10″ gume i prednji i zadnji amortizeri velikog hoda osiguravaju stabilnost i trakciju, dok disk kočnice pružaju pouzdanu sigurnost čak i pri visokim brzinama. Osim prednjeg i stražnjeg LED svjetla, romobil na sebi ima i bočno plavo svjetlo – koje osim što pomaže u uočavanju vozača, doprinosi dizajnu i nabrijanom izgledu. LCD zaslon pruža pregledne informacije o trenutnoj brzini, stanju baterije i modu vožnje, a automatski tempomat sam prepoznaje brzinu vožnje i zadržava ju dok god to želite.

MS ENERGY eRomobil E21: Za Udobnu Gradsku Vožnju

MS Energy eRomobil E21 iz nove E serije pruža udobnost, praktičnost i izvanredan doseg za svakodnevnu gradsku vožnju. Sa svojim motorom od 500 W i maksimalnom brzinom od 25 km/h, E21 je idealan za opuštenu vožnju po gradskim ulicama. Kapacitet baterije od 36 V/20,8 Ah pruža dovoljno snage i autonomije za cijeli dan vožnje po gradu, domet je čak do 90 km. Jedinstvena mogućnost zamjene baterije omogućuje korisnicima da produže svoj doseg do 180 km s rezervnom baterijom, čineći ovaj romobil idealnim izborom za urbanu mobilnost. Velike 10″ tubeless gume i prednja i stražnja mehanička disk kočnica sa samo ventilirajućim diskovima osiguravaju glatku i udobnu vožnju bez buke i vibracija i sigurno zaustavljanje u svim uvjetima.  Sa svojim čvrstim aluminijskim okvirom, širokim silikonskim gazištem i jasnim LCD zaslonom, a također i automatskim tempomatom, MS Energy eRomobil E21 kombinira udobnost, praktičnost i izvanredne performanse za sve potrebe gradske mobilnosti.

Zaključak

MS Energy e-romobili spajaju vrhunske performanse, udobnost i ekološku osviještenost, čineći ih neizostavnim partnerom za modernog gradskog vozača. S visokokvalitetnim komponentama, sigurnosnim značajkama i praktičnim dizajnom, MS Energy e-romobili pružaju ne samo užitak u vožnji, već i osjećaj doprinosa očuvanju okoliša. Ovisno o tome jeste li ljubitelj brzine i adrenalina ili vam je važnija udobnost i praktičnost za svakodnevnu vožnju, MS Energy ima savršeno rješenje za vaše potrebe. Uz MS Energy, svaka vožnja postaje užitak, a grad postaje vaše igralište.

Compare