VSETT Električni Romobili: Inovacija i performanse na Dva Kotača

Električna mobilnost je postala sinonim za održivu i praktičnu svakodnevicu, a brend VSETT predvodi tu revoluciju svojim izuzetno moćnim i inovativnim modelima romobila. VSETT 11+ Super 72 i VSETT 10+ su dva vrhunska primjera tehnološke izvrsnosti i performansi na dva kotača.

VSETT 11+ Super

VSETT 11+ Super 72 predstavlja vrhunac električnih romobila s nevjerojatnom snagom. Opremljen s dva motora od 2000 W (ukupno 4000 W, a vršna snaga iznosi preko 7300 W) i litijskim baterijama od 72V (kapaciteta 32Ah ili 35Ah), ovaj romobil postiže maksimalnu brzinu preko 100 km/h (ograničenu na 25 km/h). Ključne značajke uključuju:

 • Snaga i performanse: Dva motora od 2000 W omogućuju brzu akceleraciju i dinamične vožnje na dugim udaljenostima
 • Baterija i domet: Litij-ionske baterija od 72V pruža domet od 60-125 km (s baterijom od 32Ah) ili čak 70-140 km (s baterijom od 35Ah), što omogućuje duže vožnje bez potrebe za ponovnim punjenjem
 • Kočnice i sigurnost: Nutt kočnice kombinirane sa elektronskim kočenjem i E-abs-om smanjuju put kočenja, a LED prednja i stražnja svjetla savršeno osvjetljavaju teren u područjima slabog osvjetljenja. Za veću sigurnost u prometu ovaj romobil ima i žmigavce sa kontrolnim tipkama na volanu
 • Dual drive i sportski način rada: Kako bi iskoristili punu snagu prednjeg i stražnjeg električnog motora postoji opcija korištenja DUAL MODE, a Super 72 ima dulji sportski način rada u trajanju od 2 minute sa samo 3 minute hlađenja
 • Dizajn i tehnologija: Izrađen od visokokvalitetnog aluminija, VSETT 11+ Super 72 nudi moderan i sportski dizajn s intuitivnim LCD zaslonom koji pruža sve potrebne informacije o vožnji
 • Dva Punjača i 2 utičnice za punjenje: Vsett 11+ 72V dolazi s dvije utičnice za dva uključena punjača kako bi vrijeme punjenja bilo što kraće, punjači pune sa 1,5A strujom.
 • Bezkontaktno otključavanje i zaključavanje: Kao i ostatak ostatak električnih romobila marke VSETT, i on ima sustav ključeva NFC kartice

Ako tražite terenski skuter s kojim ćete putovati na velike udaljenosti i raditi rute na svim vrstama terena, VSETT 11+ je savršena opcija!

VSETT 10+

VSETT 10+ kombinira snagu i stil u kompaktnom pakiranju. S dva motora od 1400 W (ukupno 2800 W, a vršna snaga iznosi 4200 W) i litijskom baterijom od 60V (kapaciteta od 21Ah, 25Ah ili 28Ah), ovaj romobil postiže maksimalnu brzinu do 80 km/h (ograničenu na 25 km/h) i domet do 130 km. Ključne značajke uključuju:

 • Snaga i performanse: Dva motora od 1400 W pružaju izvanrednu vučnu snagu i brzo ubrzanje, čineći VSETT 10+ idealnim za gradske ulice i terenske avanture.
 • Baterija i domet: Litij-ionska baterija omogućuje dugačke vožnje bez potrebe za čestim punjenjem, a regenerativni sustav kočenja povećava učinkovitost energije i produžuje domet.
 • Dual drive i Sport opcija: Kako bi iskoristili punu snagu prednjeg i stražnjeg električnog motora tu je Dual mode opcija, a Sport mode VSETT 10+ na dvije minute gura svu vršnu snagu u motore
 • Kočnice i sigurnost: Hidraulične disk kočnice osiguravaju sigurno zaustavljanje, dok prednja i stražnja LED svjetla, kao i blatobrani s LED osvjetljenjem osiguravaju vidljivost u prometu.
 • Dizajn i tehnologija: Elegantan dizajn romobila ističe se modernim detaljima i praktičnim značajkama poput bezkontaktnog NFC sustava ključeva.

Ovi romobili predstavljaju vrhunac električne mobilnosti, kombinirajući snagu, sigurnost i stil. Bez obzira jeste li avanturistički vozač ili gradski putnik, VSETT 11+ Super 72 i VSETT 10+ pružit će vam nezaboravno iskustvo vožnje na dva kotača.

Compare