Zaštitno staklo kamere za Samsung A14

9,99 
Najniža cijena za gotovinsko plaćanje, za internet bankarstvo i pouzećem.
Cijena sa Pdv-om

Brza dostava na području RH

putem GLS dostavne službe

Povrat robe i reklamacija

unutar 14 dana

Dodaj u favorite

Sigurna kupovina

Obavite sigurnu kupovinu na našem web shopu.

Brza dostava

putem GLS dostavne službe

Opis

Samsung Galaxy A14 5G Kaljeno staklo/Galaxy A14 Wozinsky Series Puno staklo kamere 9H tvrdoće Kamera

Izuzetno izdržljivo 9H kaljeno staklo za Samsung Galaxy A14 5G / Galaxy A14 . Zaštitit će kameru od oštećenja tijekom pada. Staklo apsorbira energiju koja nastaje udarom i širi je po površini. Zahvaljujući tome, samo naneseno staklo se lomi, a ne cijela leća. Cijena zamjene ovog gadgeta je neusporedivo niža od ugradnje nove kamere! U elegantnom je, proizvođačkom pakiranju, koje sprječava oštećenja tijekom transporta. U setu se nalaze krpice za čišćenje LCD ekrana.

Ključne karakteristike Samsung Galaxy A14 5G / Galaxy A14 kaljenog stakla:

  • Savršeno usklađeno kaljeno staklo za cijelu površinu stražnje kamere . Dodatak štiti cijeli objektiv od svih opasnosti svakodnevne uporabe, a pritom ne narušava kvalitetu fotografija.
  • Tvrd kao dijamant – Zahvaljujući procesu dvostrukog stvrdnjavanja , navlaka je iznimno izdržljiva i otporna na ogrebotine i udarce . Dapače. No, ako ga nekako uspijete oštetiti, zahvaljujući posebnom zaštitnom sloju, neće se raspasti na desetke oštrih, opasnih komada .
  • Sjajne fotografije kao i uvijek – Savršena prozirnost stakla znači da praktički nema razlike u fotografijama snimljenim s poklopcem i bez njega . A budući da nema razlike, zašto ne biste kameru svog dragocjenog pametnog telefona učinili sigurnijom?
  • Potpuna zaštita fotoaparata – Dodatak štiti cijelu površinu leće i savršeno je usklađen s njom. Oblik i veličina stakla oblikovana je pomoću pravog primjerka telefona, a samim time – pristajat će kao saliveno.
  • Višeslojna konstrukcija – Navlaka se sastoji od 5 odvojenih slojeva , od kojih svaki ima vlastitu korist. Od snažne montaže, preko visoke izdržljivosti, do izuzetne otpornosti na ogrebotine i prljavštinu.
  • Ultra tanko – staklo je debljine samo 0,2 mm ! S takvim dimenzijama vrlo je lako zaboraviti da ih uopće imate na telefonu!

Moglo bi vas zanimati

Povezani proizvodi koji bi vas mogli zanimati.

14,
29
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
14,
29
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
10,
99
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
14,
29
eur
Kartice 13-24 rate
Dodaj u favorite
Compare
Iznos plaćanja gotovinom: 9,99 €
Iznos plaćanja pouzećem: 9,99 €
Iznos plaćanja na račun: 9,99 €
Iznos plaćanja unutar 2-12 rata: 10,59 €
Iznos plaćanja unutar 13-24 rata: 10,99 €

Imate pitanja?

Pišite nam sva pitanja koja Vas zanimaju za navedeni proizvod.